- ΑΡΘΡΑ

Πρωθυπουργός για μια μέρα…

Πρωθυπουργός για μια μέρα…….

Μόνο σε μία μέρα………….

vouli

1ον. Κάθε επένδυση του ιδιωτικού τομέα στην παιδεία θα έχει 100% φοροαπαλλαγή.

2ον. Αύξηση των αποδοχών των εκπαιδευτικών που διδάσκουν σύμφωνα με την απόδοση των μαθητών τους και ανάλογα με τον βαθμό επιτυχίας των μαθητών στα πανεπιστήμια. Η αύξηση θα αφορά αναδρομικά όλους του εκπαιδευτικούς από το δημοτικό μέχρι το λύκειο. Ο κάθε μαθητής θα έχει μητρώο από ποιους δασκάλους πέρασε.

3ον. Κατάργηση των φροντιστηρίων και της εξεταστέας ύλης για την 3βάθμια εκπαίδευση. Οι μαθητές θα διαγωνίζονται μόνο σε γενικές γνώσεις και σε ερωτήσεις κρίσεως με θέματα από την κάθε σχολή. Το ξεκαθάρισμα θα γίνεται μέσα στο πανεπιστήμιο. Η κάθε σχολή θα διαγράφει του αιώνιους φοιτητές.

4ον. Κατάργηση της βουλευτικής αποζημίωσης. Οι βουλευτές θα είναι μόνο 100 από όλα τα κόμματα. Η αμοιβή τους θα είναι ποσοστό από το περίσσευμα της κρατικής λειτουργίας. Οι υπουργοί θα έχουν για βοηθούς βουλευτές ώστε τελικά να δουλεύουν όλοι. Κανένας τους δεν θα παίρνει σύνταξη παρά μόνο από τον φορέα που ήταν πριν την θητεία του.

5ον. Στράτευση όλων των πολιτών για 40 μέρες, φυσικά και των γυναικών.

6ον. Κάτεργα ισόβια για εμπόρους ναρκωτικών, παιδεραστές και σε όσους έπραξαν αδικήματα που τιμωρήθηκαν με θανατική ποινή. Το αποτέλεσμα της εργασίας από το κάτεργο θα χρηματοδοτεί τη λειτουργία των φυλακών.

7ον. Κανένας πολιτικός δεν παραιτείται χωρίς απολογισμό και χωρίς κρίση. Η κλοπή δημοσίου χρήματος τιμωρείται με αποζημίωση στο 100πλάσιο.

8ον. Θέματα που δεν αναφέρονται στο πρόγραμμα του κόμματος που κυβερνά θα πρέπει να περάσουν από άμεση ψηφοφορία μέσω internet.

9ον. Καταργείται η μυστικότητα της ψήφου. Στην δημοκρατία δεν υπάρχει ανωνυμία.

10ον. Εργα που προστατεύουν το περιβάλλον θα έχουν χρηματοδότηση από το κράτος 50% για επιχειρήσεις και ιδιώτες.

11ον. Καταργείται ο ΦΠΑ και όλοι οι έμμεσοι φόροι. Θα υπάρχει αύξηση των φορολογικών συντελεστών ώστε να πληρώνουν φόρο αναλογικά όλοι.

12ον. ΤΗΝ ΕΠOΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜAI!!!!

από το blog http://prothipourgosgiamiamera.blogspot.com/

Αφήστε μια απάντηση