Πρόγραμμα οικιακής κομποστοποίησης ΔΕΠΟΔΑΘ

26-10-10 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πιλοτικό Πρόγραμμα Οικιακής Κομποστοποίησης

Κύριοι ,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 21/5/2010 όπου και ολοκληρώθηκε η συλλογή αιτήσεων των ενδιαφερομένων για τη συμμετοχή τους στο πιλοτικό πρόγραμμα κομποστοποίησης το οποίο διενεργεί η επιχείρηση έως και σήμερα, από τους 600 συνολικά κάδους που υπάρχουν προς διάθεση στους πολίτες των Δήμων-Μελών της επιχείρησης έχουν δοθεί δωρεάν 320 κάδοι.

Η επιχείρηση συνεχίζει καθημερινά τη δωρεάν διάθεση των κάδων κομποστοποίησης από το ΧΥΤΑ Θήβας, ενώ ταυτόχρονα δέχεται και νέες αιτήσεις από ενδιαφερόμενους Δημότες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν όπως και πριν, να συμπληρώνουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής στην έδρα της ΔΕΠΟΔΑΘ ΑΕ στη διεύθυνση Τσεβά 2 & Πινδάρου στη Θήβα (άνωθεν Τράπεζας Eurobank – είσοδος από οδό Τσεβά) ή στο ΧΥΤΑ Θήβας (πλησίον παλιού ΧΑΔΑ Δήμου Θηβαίων). Με τη μετάβασή τους στο ΧΥΤΑ Θήβας, θα μπορούν άμεσα να παραλάβουν και τον κάδο.

Ταυτόχρονα όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν, μπορούν να αποστείλουν τη συμπληρωμένη αίτηση συμμετοχής στους αριθμούς fax που αναγράφονται στην αίτηση. Υποδείγματα της αιτήσεως θα συνεχίζουν να υπάρχουν σε όλα τα Δημοτικά Καταστήματα, όπως και στο site της επιχείρησης.

Όπως ίσχυε και προγενέστερα, αυστηρά θα γίνονται δεκτές μόνο οι αιτήσεις που θα λαμβάνει η επιχείρηση μέσω των παραπάνω προγραφόμενων ενεργειών και όχι αυτές που θα αποστέλλονται στους Δήμους, καθώς η διαχείριση του προγράμματος γίνεται αποκλειστικά από τη ΔΕΠΟΔΑΘ ΑΕ.

Με την παραλαβή του κάδου μεταξύ των δύο πλευρών θα υπογραφεί το απαραίτητο Πρωτόκολλο Παράδοσης Παραλαβής, που θα συντάξει η επιχείρηση και θα δοθεί έντυπο με οδηγίες χρήσης του κάδου, όπου θα περιγράφονται αναλυτικά τα αποδεκτά και μη απορρίμματα προς κομποστοποίηση, ο χρόνος παραγωγής του κομπόστ, η χρήση του, τα αποτελέσματα κ.λ.π.

Θήβα 26/10/2010

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση