- ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΘΗΒΑ

Με 201 δρομείς συμμετείχε ο ΣΔΥΜ Θήβας στον 32ο Μαραθώνιο της Αθήνας

              marathon

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σ.Δ.Υ.Μ ΘΗΒΑΣ                         

             ΓΙΑ ΤΟΝ 32ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΔΡΟΜΟ

Την Κυριακή 9/10/2014 διεξήχθη με επιτυχία ο 32ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας με συμμετοχές που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενη διοργάνωση.Συγκεκριμένα οι δρομείς φέτος έφτασαν τους  35.000 σπάζοντας τα ρεκόρ όλων των προηγούμενων χρόνων. Δρομείς,εθελοντές,χορηγοί και πλήθος κόσμου συνέδραμαν στην ομαλή διεξαγωγή του γνωστότερου και δημοφιλέστερου αγώνα δρόμου της χρονιάς, μέσα σε εορταστικό και πανηγυρικό κλίμα,συμβάλλοντας καταλυτικά σε μια ιδιαίτερα ικανοποιητική διοργάνωση.

Ο Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας,ένας από τους πολυπληθέστερους συλλόγους στους αγώνες δρόμου με συνεχή παρουσία στο Μαραθώνιο,δήλωσε και φέτος το δυναμικό του παρόν με 201 συμμετοχές σ’ όλες τις αγωνιστικές διαδρομές,συμπεριλαμβανομένων και 4 παιδιών  στον αγώνα των 1200μ. Άξια αναφοράς και η πρωτοφανής και δυναμική παρουσία των γυναικών του συλλόγου στον φετινό κλασικό Μαραθώνιο.Τα αποτελέσματα μάλιστα δικαίωσαν το σύλλογό μας καθώς για άλλη μια φορά οι δρομείς αγωνίσθηκαν με σθένος και ευγενή άμιλλα,τιμώντας το αθλητικό ιδεώδες και σημειώνοντας ο καθένας τη δική του προσωπική επιτυχία.

Ο Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους δρομείς του για τη συμμετοχή και την προσπάθεια και τους εύχεται επιτυχίες σε νέες διαδρομές και αγωνιστικές υπερβάσεις και στο μέλλον.

Υ.Γ Ακολουθεί  λίστα των αποτελεσμάτων των αθλητών ανά κατηγορία.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΔΥΜ 32ου ΜΑΡΑΘΩΝ.

Το Δ.Σ του Σ.Δ.Υ.Μ. ΘHBAΣ

Αφήστε μια απάντηση