- ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΘΗΒΑ

Συγκέντρωση ειδών για τις φυλακισμένες του Ελεώνα απο τον Ομιλο Αντισφαίρισης Θήβας

prison 21432651069

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Θήβας ,σε συνεργασία με τον Σύλλογο <<Φίλων Παραδοσιακής Μουσικής>> διοργανώνουν επίσκεψη στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα ,μέχρι το τέλος του έτους.

Με αφορμή τα Χριστούγεννα , θα συγκεντρωθούν από πολίτες  είδη προσωπικής υγιεινής, ρούχα για γυναίκες και παιδιά μέχρι 3 ετών, σε καλή κατάσταση , γλυκά, παιχνίδια και τηλεκάρτες. Όλα αυτά θα προσφερθούν στις γυναίκες των φυλακών και στα παιδιά που ζουν μαζί τους, μέχρι 3 ετών.

Ο κόσμος της Θήβας έχει αρχίσει και ανταποκρίνεται σ αυτό το κάλεσμα , προσφέροντας σαμπουάν, αφρόλουτρα, φόρμες και άλλα  είδη .

Η παρουσία του ομίλου , πραγματοποιείται περίπου 6 με 7 χρόνια,  όπως μας πληροφόρησε ο κ. Αγησίλαος Πανουσάκης , πρόεδρος του ομίλου τέννις.

a1_95

Η επίσκεψη αυτή δεν θα είναι ανοιχτή για το  κοινό, λόγω των αυστηρών μέτρων ασφαλείας, καθώς πρόκειται για σωφρονιστικό ίδρυμα. Ο όμιλος θα λάβει ειδική άδεια από το Υπουργείο Δικαιοσύνης ώστε να εισέλθει στους χώρους. Δεν θα επιτρέπονται κινητά και φωτογραφίες.

Σημαντική,  σ αυτή τη προσπάθεια είναι και η βοήθεια του κ. Κλήμη Πυρουνάκη , ο οποίος έχει αφιερώσει όλο του το είναι, για αυτές τις γυναίκες.

Κατά την διάρκεια της παρουσίας τους εκεί, θα παίξει και το συγκρότημα των φίλων παραδοσιακής μουσικής.

<< Θέλουμε να  ευαισθητοποιηθεί ο  κόσμος . Να συγκεντρωθούν απαραίτητα  είδη γι αυτές τις γυναίκες και τα παιδιά τους , αφού το κράτος  δεν τις στηρίζει. Ο εθελοντισμός είναι σημαντικός σ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε>> δηλώνει  στο  exeisminima,  ο κ. Πανουσάκης. 

Οποιος θα ήθελε να προσφέρει ,παρακαλούμε να επικοινωνήσει στο 6983656316, με τον κ. Αγησίλαο Πανουσάκη, υπεύθυνο για την συγκέντρωση των παραπάνω ειδών.

 

 

 

 

Facebook Comments Box

Παναγιώτα Βυλλιώτη

Δημοσιογράφος
Ολα τα άρθρα από Παναγιώτα Βυλλιώτη

Αφήστε μια απάντηση