- ΒΟΙΩΤΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΘΗΒΑ

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Θήβας-Αυτά θα ειναι τα θέματα συζήτησης

Συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί  στα Βάγια , την Τετάρτη  27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016, στις  18:30 μ.μ για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για θέματα της πόλης , απο το Δημοτικό Συμβούλιο.

dimarxeio-thivas

Θέματα προς συζήτηση

1. Λήψη απόφασης για ανατροπές αναλήψεων υποχρεώσεων Π/Υ οικ. έτους 2015.

2. Έγκριση της απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ Δημοτικός Οργανισμός Θήβας (Δ.Ο.Θ.) που αφορά την έγκριση απολογισμού του ΝΠ οικ.έτους 2014.

3. Έγκριση της απόφασης του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης ΔΗΚΕΘ, η οποία αφορά τη διενέργεια διαχειριστικού Ελέγχου της Επιχείρησης.

4. Λήψη απόφασης για την αναστολή ισχύος των παραγωγικών και επαγγελματικών αδειών λόγω οφειλών των τελών των λαϊκών αγορών του Δήμου Θηβαίων.

5. Έγκριση Πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής για το έργο : «Βελτίωση διαφόρων Δημοτικών οδών 2010».

6. Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου με το νόμιμο αναπληρωτή του στην Επιτροπή κατάρτισης ετήσιου Μητρώου Αρρένων Δ.Θηβαίων έτους 2015.

7. Συγκρότηση Επιτροπής Συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών του Δήμου Θηβαίων για το έτος 2016.

8. Λήψη απόφασης για τον ορισμό μελών Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασίας και Αξιολόγησης Προσφορών για τις δημοπρασίες μισθώσεων – εκμισθώσεων ακινήτων σύμφωνα με το π.δ. 270/81, για το έτος 2016.

9. Έγκριση για τη δωρεάν παραχώρηση του με αριθ. 31 καταστήματος της Δημοτικής Αγοράς στην Κοινωφελή Επιχείρηση Θήβας (ΔΗΚΕΘ) για τη στέγαση του Κέντρου Προληπτικής Ιατρικής & Δημόσιας Υγείας (σχετ. η υπ’ αριθ. 88/2015 Α.Δ.Κ. Θήβας).

10. Έγκριση για την δωρεάν παραχώρηση Καταστήματος της Δημοτικής Αγοράς για τη στέγαση του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Επαρχίας Θηβών (σχετ. η υπ’ αριθ. 73/2015 Α.Δ.Κ. Θήβας).

 

 

Παναγιώτα Βυλλιώτη

Δημοσιογράφος
Ολα τα άρθρα από Παναγιώτα Βυλλιώτη

Αφήστε μια απάντηση