- ΘΗΒΑ

Ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίηση του ο Θανάσης Σκούμας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θανάση Σκούμα

Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Θήβας

 

Θήβα, 26-07-2012

 

Στις 19-07-2012 ανακοίνωσα στον επικεφαλής του συνδυασμού ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, κο Σταμάτη Χαλβατζή, την ανεξαρτητοποίηση μου, για τους λόγους που συνοπτικά εκφράζω στην με ίδια ημερομηνία επιστολή μου προς αυτόν και στη συνέχεια ενημέρωσα εγγράφως τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θήβας. Δημοσιοποιώ την επιστολή αυτή για ενημέρωση των συμπολιτών μας.

Η επιστολή μου προς τον κ. Χαλβατζή έχει ως εξής:

«ΠΡΟΣ: κο Σταμάτη Χαλβατζή

Επικεφαλής του συνδυασμού ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

 

Αγαπητέ Σταμάτη,

Κατόπιν της πλήρους έλλειψης πολιτικών διαδικασιών στην παράταξη, ειδικά δε η πλήρης αδράνεια που επικρατεί το τελευταίο 6μηνο, της ανυπαρξίας υποτυπώδους πολιτικής ενημέρωσης και συνεργασίας, αλλά και των ουσιωδών διαφωνιών για τη πολιτική που ασκείς στα δημοτικά ζητήματα, η οποία είναι σε πλήρη αντίθεση με τις προγραμματικές αρχές της παράταξης, αποτελεί πλέον πολιτική στάση αρχής να μην μπορώ να συνεχίσω να είμαι μέλος της παράταξης η οποία δεν ασκεί τις προγραμματικές πολιτικές αρχές που από κοινού είχαμε συμφωνήσει και δεσμευτεί προς τους συμπολίτες μας, ότι θα τηρήσουμε.

Γι’ αυτά σου ανακοινώνω την ανεξαρτητοποίηση μου και δηλώνω ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι και να αγωνίζομαι δεσμευόμενος στις προγραμματικές αυτές αρχές, οι οποίες αποτελούν και τις βασικές αρχές της δημιουργίας και πολιτικής στάσης της Αυτόνομης Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Θήβας, που συμμετείχε στην συγκρότηση της Αυτοδιοικητικής Ενότητας. Οι ανάγκες για την πόλη και τους δοκιμαζόμενους πολίτες της, απαιτούν μια ριζικά διαφορετική πολιτική από αυτή που ασκεί η δημοτική αρχή και των συναινούντων με αυτήν την πολιτική και τον πλήρη και ουσιαστικό έλεγχο των πράξεων της δ. αρχής.

Τέλος, εύχομαι η στάση όλων μας, να είναι προς όφελος των πολιτών, της πόλης και της αυτοδιοίκησης, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που ζει η κοινωνία και ο λαός μας .  

 

 

Θήβα 19-07-2012

Θανάσης Σκούμας»

Αφήστε μια απάντηση