- ΘΗΒΑ

Συγκέντρωση ρούχων και τροφίμων για τους Πρόσφυγες από τον ΣΥΡΙΖΑ Θήβας

syriza thivas

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΤΗΣ  Ο.Μ.  ΘΗΒΑΣ  ΤΟΥ  ΣΥΡΙΖΑ

Η Οργάνωση Μελών Θήβας του ΣΥΡΙΖΑ σας προσκαλεί να εκφράσουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας προς τους πρόσφυγες  που είναι και αυτοί θύματα της τρομοκρατίας και της καταστροφής των άδικων πολέμων στην Συρία και των άλλων εμπόλεμων περιοχών στην Μέση Ανατολή. Είναι τα θύματα που αψηφούν ακόμα και τον κίνδυνο για την ζωή τους μέσα στα παγωμένα νερά του Αιγαίου  για να βρουν ένα καταφύγιο ανθρωπιάς και πολιτισμού που τους το στέρησαν στην πατρίδα τους.

Ας παραδειγματιστούμε από τον ανθρωπισμό και την συμπαράσταση που επέδειξαν οι πολίτες της Λέσβου προς τα θύματααυτής της προσφυγικήςκρίσης και να δείξουμε και εμείς σαν πολίτες της Θήβας  την δικιά μας συμπαράσταση. Προς τούτο ο ΣΥΡΙΖΑ Θήβας πήρε την πρωτοβουλία συλλογής ειδών ρουχισμού, υποδημάτων, σκεπασμάτων, τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης για να τα αποστείλουμε στα σημεία φιλοξενίας των προσφύγων.

Η συλλογή θα γίνει στα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Θήβας , Διεύθυνση  Αντιγόνης 11, Τηλ. 2262027752  και τις μέρεςΤρίτη15/12/2015  και Πέμπτη 17/12/2015,  Πρωί 11.00 – 1.00  και απόγευμα 6.00 – 8.00.

ΘΗΒΑ        11/12/2015

Αφήστε μια απάντηση