- ΒΟΙΩΤΙΑ

Συγκέντρωση αντιεμβολιαστών στο νοσοκομείο Λιβαδειάς

Παρουσιάστηκε ως μία συγκέντρωση στήριξης του υγειονομικού προσωπικού ενάντια στον υποχρεωτικό  εμβολιασμό κατά του κορονοϊού όμως μετατράπηκε σε μάζωξη αντιεμβολιαστών με ακραία επιχειρήματα.

Ο λόγος για τη συγκέντρωση έξω από την είσοδο του Νοσοκομείου Λιβαδειάς, χθες το απόγευμα.

Ο γιατρός Νίκος Αντωνίου, από τη Χαλκίδα, γνωστός για τη στάση του κατά των εμβολιασμών και εκ των βασικών ομιλητών, υποστήριξε, μεταξύ άλλων ότι:

-οι μεταλλάξεις είναι αποτέλεσμα του εμβολίου και των εμβολιασμένων,

-οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό και φέρουν 8 φορές περισσότερο φορτίο ιού, -ο διοικητής του νοσοκομείου Λιβαδειάς δεν έχει άδεια λειτουργίας για τα εμβολιαστικά κέντρα και πρέπει να λογοδοτήσει μαζί με τους γιατρούς που διενεργούν τους εμβολιασμούς-αυτά τα εμβόλια δεν σκοτώνουν τον ιό, δεν είναι καλά και– Οι γιατροί είναι πληρωμένα τζουκ μποξ και πληρώνονται για να λένε αυτά που θέλουν οι εταιρείες

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tvstar.gr, δεκάδες ήταν οι πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο προσκλητήριο υγειονομικών του νοσοκομείου της Λιβαδειάς όπως επισημάνθηκε, που αντιδρούν στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού που επιβάλλει η ελληνική κυβέρνηση στο βωμό προστασίας της δημόσιας υγείας, ακροβατώντας κατά πολλούς ανάμεσα στη συμβατότητα με το Σύνταγμα αυτής της υποχρεωτικής ιατρικής πράξης χωρίς συναίνεση και στην περιστολή Συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων των πολιτών.

Διχαστική χαρακτήρισε την τακτική της κυβέρνησης, η νοσηλεύτρια της μαιευτικής κλινικής του νοσοκομείου της Λιβαδειάς Αργυρώ Σαβουλίδου που άνοιξε τον κύκλο των ομιλιών στη συγκέντρωση  παρουσία υγειονομικών, ιερέων, εκπαιδευτικών, δημοσίων υπαλλήλων, πολιτών και μελών πολιτικών κομμάτων και πρωτοβουλιών.

Μία συγκέντρωση που αφορά το σύνολο των πολιτών σύμφωνα με τη νοσηλεύτρια της μαιευτικής κλινικής, καθώς σύντομα θα βιώσουν τον εκβιασμό και τις απειλές, αναφερόμενη στο παράθυρο της αναστολής εργασίας  που έθεσε η ελληνική κυβέρνηση, για τους υγειονομικούς που δεν θα ανταποκριθούν στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

Αίσθηση προκάλεσε η επίκληση στο επαναστατικό φρόνημα των Ελλήνων κάθε φορά που απειλείται η ελευθερία τους από τον πατέρα Ανάργυρο, εφημέριο στον Ι.Ν. της Ευαγγελίστριας στη Λιβαδειά.

Συλλαλητήριο ελευθερίας χαρακτήρισε τη συγκέντρωση ο Νίκος Τούτουζας, εκπρόσωπος της Πρωτοβουλίας Πολιτών Βοιωτίας Λασθένης ο Θηβαίος.

Πηγή:siriosfm