- ΒΟΙΩΤΙΑ

Συμμετοχή του κ. Ιωάννη Σταθά, Δημάρχου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας στην παρουσίαση του βιβλίου του Ανδρέα Ανδρουλιδάκη «Μνήμες Κατοχής»

Ο κ. Ιωάννης Σταθάς, Δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας και Αντιπρόεδρος του Δικτύου Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών της Περιόδου 1940-1945, συμμετείχε απευθύνοντας χαιρετισμό στην παρουσίαση του βιβλίου «Μνήμες Κατοχής. Ανοιχτές Πληγές στο Χρόνο», του συγγραφέα Ανδρέα Ανδρουλιδάκη.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου και ώρα 19:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, ήταν μία διοργάνωση του Δήμου Λαμιέων, του Σωματείου “Φίλοι του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης και Σύγχρονης Ιστορίας Ρούμελης”, των Γενικών Αρχείων του Κράτους – Τμήμα Γ.Α.Κ. Φθιώτιδας, του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Υπαταίων «Οι Αινιάνες», καθώς και  της Πολιτιστικής Ομάδας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Σ.Ε.Π.Ε.) Φθιώτιδας.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Σταθάς στο χαιρετισμό του «όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσοι διέπραξαν εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας πρέπει να πληρώσουν».

Facebook Comments Box