- ΒΟΙΩΤΙΑ

Συνελήφθησαν άμεσα (2) ημεδαποί για υπεξαίρεση και απάτη στην Αράχωβα

Συνελήφθησαν, χθες (15-01-2022) απογευματινές ώρες στην Αράχοβα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αράχωβας, με τη συνδρομή της Β΄Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, δύο (2) ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα), κατηγορούμενοι για υπεξαίρεση και απάτη.

Ειδικότερα οι ανωτέρω, απογευματινές ώρες χθες, ιδιοποιήθηκαν παράνομα γυναικεία τσάντα, την οποία είχε απολέσει αλλοδαπή στην περιοχή της Αράχοβας και στη συνέχεια πραγματοποίησαν ανέπαφες συναλλαγές, σε διάφορα καταστήματα της περιοχής, χρησιμοποιώντας μία εκ των δύο τραπεζικών καρτών, που βρήκαν στην τσάντα.

Η παράνομη πράξη τους, έγινε άμεσα αντιληπτή από την κάτοχο της τραπεζικής κάρτας, η οποία ενημέρωσε τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αράχωβας.

Στο πλαίσιο άμεσης κινητοποίησης και επιστάμενων αναζητήσεων από τους αστυνομικούς, οι ανωτέρω εντοπίσθηκαν, προσήχθησαν και κατόπιν παραδοχής των πράξεών τους συνελήφθησαν.

Η προαναφερόμενη τσάντα, καθώς και οι δύο (2) τραπεζικές κάρτες, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην νόμιμη κάτοχό τους, ενώ τα αγορασθέντα εμπορεύματα, αποδόθηκαν στους δράστες, κατόπιν χρηματικής ικανοποίησης της παθούσας.

Την προανάκριση διενήργησε ο Αστυνομικός Σταθμός Αράχωβας.

Facebook Comments Box