You are currently viewing Συνέντευξη Μεχία

Συνέντευξη Μεχία

Πολύ ικανοποιημένος στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ και στην πόλη της Λιβαδειάς είναι τόσο ο ίδιος, όσο και τα μέλη της οικογένειάς του. Τους αρέσει και θα ήθελαν να μείνουν, καθώς θεωρεί ότι υπάρχει περισσότερη ηρεμία στον τρόπο ζωής εδώ, από ότι στην Ονδούρα. Δεν είχε φανταστεί ποτέ ότι θα ερχόταν στην Ελλάδα, αλλά έχει ήδη εφτά χρόνια εδώ.
Έχει ως στόχο την άνοδο της ομάδας και πιστεύει ότι αν μείνουν συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι αυτός και οι συμπαίκτες του στο πλάνο του προπονητή θα το πετύχουν.
Ο αρχηγός της ομάδας μας Αλφρέδο Μεχία, που θεωρεί ότι η αγωνιστική του παρουσία εδώ τον βοήθησε τα μέγιστα στο να συνεχίσει να αποτελεί μέλος της εθνικής Ονδούρας, παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο site μας, απαντώντας στις ερωτήσεις που του έστειλαν οι φίλαθλοι.

 • Πώς είναι να παίζεις στη μεγαλύτερη ομάδα της Στερεάς Ελλάδας και πώς βλέπεις τη ζωή στη Λιβαδειά;
  Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένος και εγώ και η οικογένειά μου που βρισκόμαστε στη Λιβαδειά. Είναι ένα προνόμιο το ότι αγωνίζομαι για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ και μου αρέσει πολύ.
 • Σου αρέσει η πόλη της Λιβαδειάς; Θα ήθελες να μείνεις μόνιμα με την οικογένειά σου;
  Φυσικά! Μου αρέσει πολύ η πόλη της Λιβαδειάς. Αν μας δώσει ο θεός την ευκαιρία να παραμείνουμε στην Ελλάδα, εμείς θα το θέλαμε να παραμείνουμε εδώ, καθώς όπως προανέφερα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι.
 • Ομοιότητες και διαφορές στον τρόπο ζωής μεταξύ Ελλάδος και Ονδούρας…!
  Είναι δύο χώρες διαφορετικές και η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν πολλές ομοιότητες. Σε ό,τι αφορά τις διαφορές… στην Ελλάδα υπάρχει ηρεμία στον τρόπο ζωής, οι άνθρωποι απολαμβάνουν τη ζωή, ενώ στην Ονδούρα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση στην καθημερινότητα και θα έλεγα ότι δεν απολαμβάνουν τόσο τη ζωή, όπως θα μπορούσαν.
 • Ποιά ήταν η πρώτη σου ομάδα; Όταν ήσουν μικρός είχες σκεφτεί ότι θα μπορούσες μια μέρα να αγωνιστείς στην Ελλάδα, ή σε κάποιο άλλο παρόμοιο πρωτάθλημα στην Ευρώπη;
  Η πρώτη μου επαγγελματική ομάδα ήταν στην Ονδούρα… λέγεται Real España. Όπως όλα τα παιδιά που είναι στο ξεκίνημα της καριέρας τους έχουν ένα όνειρο να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, έτσι ήμουν κι εγώ. Από τη στιγμή που έγινα επαγγελματίας, η αλήθεια είναι ότι ήθελα να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα έρθω στην Ελλάδα, αλλά βρίσκομαι ήδη εφτά χρόνια εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος.
 • Τι σε έκανε να παραμείνεις στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και πώς νοιώθεις που είσαι ο αρχηγός της;
  Στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ με αγκάλιασαν εμένα και την οικογένειά μου από την πρώτη στιγμή. Ο κόσμος της ομάδας επίσης είναι πολύ φιλικός μαζί μου και έχω μεγάλη εκτίμηση προς αυτούς. Το γεγονός ότι είμαι αρχηγός της ομάδας με κάνει να νοιώθω πολύ υπερήφανος και με γεμίζει ευθύνη.
 • Πώς βλέπεις τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας φέτος και τι έχει αλλάξει σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές; καθώς με την επιλογή του κ. Ταουσιάνη ως προπονητή διακρίνουμε ότι η ομάδα παίζει πιο στρωτό και ποιοτικό ποδόσφαιρο.
  Η αλήθεια είναι ότι φέτος παίζουμε διαφορετικά και με ποιότητα. Έχουμε ξεκάθαρο πλάνο σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού. Προσπαθούμε να εφαρμόσουμε όλες τις ιδέες του προπονητή και έχουμε γενικώς το δικό μας τρόπο παιχνιδιού, ανεξαρτήτως αντιπάλου και γηπέδου. Αυτό βγαίνει και στο γήπεδο!
 • Ποιο σύστημα πιστεύεις ότι βοηθάει περισσότερο την ομάδα κυρίως στα εντός έδρας παιχνίδια, ώστε να τα «καθαρίζει» από νωρίς;
  Δεν μας ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο σύστημα, καθώς όπως προανέφερα αυτό που μας δίνει ξεχωριστή ταυτότητα είναι η γενική φιλοσοφία που έχουμε ως ομάδα. Διατηρούμε τις ίδιες αρχές, ανεξάρτητα του τελικού σχηματισμού που θα επιλέξει ο προπονητής.
 • Με ποιους συμπαίκτες σου συνεργάζεσαι καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και σου αρέσει να παίζεις μαζί τους;
  Η ομάδα μας είναι φτιαγμένη με ένα πολύ καλό ρόστερ, που περιέχει ικανότατους ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις. Έτσι απολαμβάνω να συνεργάζομαι σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι με όλους τους συμπαίκτες μου!
 • Θεωρείς ότι με το υπάρχον ρόστερ της ομάδος είμαστε σε θέση να κερδίσουμε την άνοδο και ποιές είναι κατά τη γνώμη σου οι ομάδες από τους δύο ομίλους που θα μας δυσκολέψουν περισσότερο;
  Αν παραμείνουμε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και με την ίδια προσήλωση σαφέστατα και πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε την άνοδο. Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες ομάδες τρέφω σεβασμό απέναντι σε όλες και αυτό που με απασχολεί είναι να δίνω το 100% για την ομάδα μου, ώστε να επιτύχει τους στόχους της.
 • Εφόσον η ομάδα ανέβει στην SL1 φέτος, θα ήθελες να παραμείνεις και του χρόνου, ώστε να ηγηθείς της ομάδος;
  Φυσικά και θα ήθελα να παραμείνω στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ. Εξάλλου, είναι και ένας προσωπικός μου στόχος να κερδίσω την άνοδο με την ομάδα.
 • Πόσο βοήθησε η αγωνιστική σου παρουσία στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ στην επιστροφή σου στην εθνική Ονδούρας;
  Η παρουσία μου εδώ και η συμμετοχή στην ομάδα με έχει βοηθήσει τα μέγιστα για να συνεχίσω να αποτελώ μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας μου.
  Συνέντευξη Μεχία
Συνέντευξη Μεχία

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΦΡΕΔΟ ΜΕΧΙΑ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΕ, ΤΥΧΕΡΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΕΛΛΟΣ.

Facebook Comments Box