Τελετή απονομής βραβείων Label 2012 στη Θήβα

pale pupils

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών ως Εθνική Μονάδα για το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθηση πραγματοποιεί την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 5.00 μ.μ. τελετή απονομής των βραβείων της δράσης Ευρωπαϊκό Σήμα Γλωσσών για το έτος 2012.

1. Ελληνικά για Μετανάστες Γονείς (ΕΛΜΕΓΟ)», με συντονιστή τον αναπληρωτή καθηγητή κ. Γεώργιο Ανδρουλάκη. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, Εργαστήριο Μελέτης, Διδασκαλίας, Διάδοσης της Ελληνικής Γλώσσας.

 

2. “Play and Learn English-P.A.L.E.”, με συντονίστρια την κ. Άννα Καρύδη-Πυρουνάκη. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε στο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Καπαρελλίου.

 

3. «Η εφαρμογή της εικονικής πλατφόρμας μάθησης Moodle στην εκμάθηση της Γερμανικής ως ξένης γλώσσας στο Γυμνάσιο στο πλαίσιο ενός σεναρίου υβριδικής μάθησης», με συντονίστρια την εκπαιδευτικό γερμανικής κ. Αικατερίνη Γούλα. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε στο 1o Γυμνάσιο Σάμου.

 

Η τελετή θα λάβει χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας (Λουκά Μπέλλου 1, Θήβα)

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν το δελτίο συμμετοχής που ακολουθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση mariaeroto@iky.gr ή με fax στο 210 32 21 863.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με:

Άννα Καρακατσάνη, 210-3726331, akarakatsani@iky.gr,

Μαρία Ερωτοκρίτου, 210-3726393, mariaeroto@iky.gr

 

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση