- ΘΗΒΑ

Σύλλογος Χιονοδρόμων Ορειβατών Ποδηλάτων Θήβας (ΣΧΟΠ): Moschopodi Trail 2020

Ο Σύλλογος Χιονοδρόμων Ορειβατών Ποδηλάτων Θήβας (ΣΧΟΠ) προκηρύσσει στην περιοχή του δάσους Μοσχοποδίου Θήβας αγώνα ορειβατικού τρεξίματος και πεζοπορίας την Κυριακή 10 Μαΐου 2020 με την επωνυμία «Moschopodi Trail 2020». Ο αγώνας περιλαμβάνει 2 διαδρομές μια των 15,5 χιλιομέτρων και μια των 7,5 χιλιομέτρων

Δείτε την προκήρυξη εδώ

Ο αγώνας περιλαμβάνει 2 διαδρομές μια των 15,5 χιλιομέτρων και μια των 7,5 χιλιομέτρων. ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

1. ΑΓΩΝΑΣ 15,5ΚΜ TRAIL RUN

Πληροφορίες & Οδηγίες Συμμετοχής Ημερομηνία

Διεξαγωγής: Κυριακή 10 Μαίου 2020

Ώρα Εκκίνησης: 09:30

Εκκίνηση: Θέατρο Μοσχοποδίου Θήβας

Οι δρομείς θα πρέπει να έχουν λάβει θέση εκκίνησης έως και τις 9:20.

Τερματισμός: Θέατρο Μοσχοποδίου Θήβας

Το όριο ολοκλήρωσης του αγώνα έχει οριστεί στις (3,5) ώρες από την εκκίνηση του αγώνα.

Δικαίωμα Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, δηλαδή έχουν γεννηθεί πριν από την 9/5/2002. Οι συμμετέχοντες πρέπει να διαθέτουν σχετικά καλή φυσική κατάσταση και να εγγραφούν/δηλώσουν συμμετοχή μέσω της ιστοσελίδας. Η παραλαβή του αγωνιστικού πακέτου για όλους τους συμμετέχοντες καθώς και η επιβεβαίωση συμμετοχής στον αγώνα δρόμου για τους ανηλίκους με την κατάθεση της υπεύθυνης δήλωσης κηδεμόνα/γονέα, η οποία θα υπογραφεί από τον κηδεμόνα του ανηλίκου ,θα γίνουν την Κυριακή 10 Μαΐου έως και τις 09:00 στην γραμματεία του αγώνα στον χώρο εκκίνησης .Το Σάββατο 9 Μαίου θα λειτουργεί στην κεντρική πλατεία της Θήβας περίπτερο της διοργάνωσης από της 10.00 εώς 15.00

Κόστος Συμμετοχής: 12€

Εγγραφές: Αυστηρός περιορισμός στον αριθμό των συμμετοχών (300 αθλητές/τριες)

Αγωνιστικό Πακέτο: Όλοι οι εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες θα λάβουν αριθμό συμμετοχής, τσάντα για τα προσωπικά τους αντικείμενα και αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι του αγώνα.

Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση: Παρέχεται ηλεκτρονική χρονομέτρηση, τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης. Με τον τερματισμό τους οι δρομείς θα παραλάβουν και αναμνηστικό πρωτότυπο μετάλλιο του αγώνα.

2. ΑΓΩΝΑΣ 7,5ΚΜ TRAIL RUN ΚΑΙ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ

Πληροφορίες & Οδηγίες Συμμετοχής

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Κυριακή 10 Μαίου 2020

Ώρα Εκκίνησης: 09:30

Εκκίνηση: Θέατρο Μοσχοποδίου Θήβας

Οι δρομείς και πεζοπόροι θα πρέπει να έχουν λάβει θέση εκκίνησης έως και τις 9:20. Η πεζοπορία θα είναι μη αγωνιστικού χαρακτήρα.

Τερματισμός: Θέατρο Μοσχοποδίου Θήβας

Το όριο ολοκλήρωσης του αγώνα και της πεζοπορίας έχει οριστεί στις (2,5) ώρες από την εκκίνηση του αγώνα.

Δικαίωμα Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, δηλαδή έχουν γεννηθεί πριν από την 9/5/2002.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να διαθέτουν σχετικά καλή φυσική κατάσταση και να εγγραφούν/δηλώσουν συμμετοχή μέσω της ιστοσελίδας. Η παραλαβή του αγωνιστικού πακέτου για όλους τους συμμετέχοντες καθώς και η επιβεβαίωση συμμετοχής στον αγώνα δρόμου για τους ανηλίκους με την κατάθεση της υπεύθυνης δήλωσης κηδεμόνα/γονέα, η οποία θα υπογραφεί από τον κηδεμόνα του ανηλίκου ,θα γίνουν την Κυριακή 10 Μαΐου έως και τις 09:00 στην γραμματεία του αγώνα στον χώρο εκκίνησης. Το Σάββατο 9 Μαίου θα λειτουργεί στην κεντρική πλατεία της Θήβας περίπτερο της διοργάνωσης από της 10.00 εώς 15.00

Κόστος Συμμετοχής: 10€

Εγγραφές: Αυστηρός περιορισμός στον αριθμό των συμμετοχών (300 αθλητές/τριεςπεζοπόροι)

Αγωνιστικό Πακέτο: Όλοι οι εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες δρομείς και πεζοπόροι θα λάβουν αριθμό συμμετοχής, τσάντα για τα προσωπικά τους αντικείμενα και αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι του αγώνα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΑ

Με τη δήλωση συμμετοχής ο αθλητής αποδέχεται τους παρόντες κανονισμούς διεξαγωγής του αγώνα, οφείλει να τους σεβαστεί, να υπακούει στις υποδείξεις της οργανωτικής επιτροπής.

1. Ο κάθε αθλητής είναι υποχρεωμένος να έχει στο μπροστινό μέρος της μπλούζας του και σε εμφανές σημείο τον αριθμό συμμετοχής του.

2. Επιτρέπεται οποιαδήποτε εξωτερική βοήθεια προς τους αθλητές από οποιονδήποτε μόνο στους σταθμούς τροφοδοσίας. Επιτρέπεται η συνοδεία των αθλητών από πρόσωπα που δεν φέρουν αριθμό αγώνα με την προϋπόθεση ότι δεν υποβοηθούν τον αθλητή ή δεν παρεμποδίζουν άλλους αθλητές. Αν καταγγελθεί οποιαδήποτε βοήθεια προς τον αθλητή, τιμωρείται ο ίδιος ο αθλητής με αποκλεισμό.

3. Απαγορεύεται εξωτερική βοήθεια, ή τεχνητή υποβοήθηση αθλητών μεταξύ τους καθώς και η χρήση οποιουδήποτε μηχανοκίνητου βοηθητικού μέσου.

4. Απαγορεύεται αυστηρά η ρίψη οποιουδήποτε υλικού συσκευασίας κατά μήκος της διαδρομής.

5. Υπάρχουν σταθμοί ελέγχου όπου οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να καταγραφούν από τους κριτές. Όποιος αθλητής δεν περάσει έστω κι από έναν σταθμό ελέγχου θεωρείται άκυρος.

6. Όλες οι παρακάτω παραβάσεις επιφέρουν την ποινή του αποκλεισμού:

•Μη εμφάνιση ή αλλοίωση αριθμού συμμετοχής.

•Αποδοχή εξωτερικής βοήθειας.

•Χρήση μηχανοκίνητου βοηθητικού μέσου.

•Ρίψη απορριμμάτων.

•Παρεμπόδιση άλλου αθλητή ή αντιαθλητική συμπεριφορά.

•Μη συμμόρφωση με οδηγίες κριτών.

•Αγένεια – Ανάρμοστη συμπεριφορά προς την οργανωτική επιτροπή, κριτές, εθελοντές κλπ.

•Μη παρουσία σε σταθμό ελέγχου.

•Χρήση απαγορευμένων ή ναρκωτικών ουσιών.

•Άρνηση εξέτασης από γιατρό της οργάνωσης αν αυτό κριθεί απαραίτητο οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα.

•Εγκατάλειψη και μη ενημέρωση σε κριτή επιφέρει την ποινή του αποκλεισμού από κάθε μελλοντική διοργάνωση.

7. Ενστάσεις για οποιοδήποτε λόγο γίνονται μόνο από τον ίδιο τον αθλητή το αργότερο 30 λεπτά μετά τον τερματισμό του

8.Η τροφοδοσία των αθλητών θα γίνετε αποκλειστικά και μόνο στους σταθμούς υποστήριξης κατά την διαδρομή και καμία συσκευασία δεν θα απομακρύνετε πέρα από τον οριοθετημένο χώρο στου σταθμού.

9. Η οργάνωση επιτηρεί τις διαδρομές, όσο αυτό είναι δυνατό, για την αποφυγή οποιουδήποτε απρόοπτου και παρέχει ιατρική βοήθεια σε αθλητές που θα βρεθούν σε ανάγκη.

10. Οι αθλητές που θα αγωνιστούν θα πρέπει να κατανοούν ότι κινούνται σε ορεινό και δύσβατο έδαφος με ότι συνεπάγεται αυτό. Επίσης, είναι εκτεθειμένοι στις εκάστοτε καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν τη συγκεκριμένη ημέρα του αγώνα.

11. Ο οργανωτής μπορεί να τροποποιήσει τις διαδρομές αν για οποιονδήποτε λόγο υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια των αθλητών. Επίσης μπορεί να καθυστερήσει την έναρξη ή και να ματαιώσει ή αναβάλλει τον αγώνα λόγω κακοκαιρίας ή άλλης ανωτέρας βίας.

12. Με την αίτηση συμμετοχής κάθε αθλητής επιτρέπει στον οργανωτή τη φωτογράφηση και τη βιντεοσκόπηση του, στην διάρκεια του αγώνα και των απονομών, για διαφημιστικούς σκοπούς. Εάν δεν το επιθυμεί θα πρέπει να ενημερώσει την οργανωτική επιτροπή με μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της διοργάνωσης.

13. Ο οργανωτής δεν ευθύνεται για το θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των συμμετεχόντων οι οποίοι υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που εμπεριέχει η κίνηση σε ορεινό περιβάλλον, έχουν την ανάλογη εμπειρία και ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν. Κάθε αθλητής είναι υποχρεωμένος να προβαίνει τακτικά σε ιατρικό προληπτικό έλεγχο. Ο οργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μην επιτρέψει σε κάποιον αθλητή να ολοκληρώσει τον αγώνα αν υπάρχει σχετική γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα. Η ασφάλιση των αθλητών επιβαρύνει τους ίδιους. Οι διοργανωτές δεν θα ζητήσουν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή-αθλήτρια, δεδομένου ότι όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με αποκλειστικά δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

14. Η οργάνωση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παρόντων κανονισμών διεξαγωγής του αγώνα χωρίς προηγούμενη ενημέρωση αν αυτό κριθεί απαραίτητο. Σε καμία περίπτωση η οποιαδήποτε αλλαγή δεν θα αλλοιώνει το ύφος του αγώνα

15. Οι συμμετέχοντες αποδέχονται ότι τα προσωπικά δεδομένα τους μπορούν να παρέχονται σε τρίτους για τους σκοπούς χρονομέτρησης και σύνταξης καταλόγων αποτελεσμάτων, οι οποίοι δημοσιεύονται στο διαδίκτυο και περιλαμβάνουν ονομαστικά όλους τους συμμετέχοντες στους αγώνες της διοργάνωσης. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα του συμμετέχοντος που προβλέπονται στο πλαίσιο της διαδικασίας αίτησης συμμετοχής θα αποθηκεύονται και θα χρησιμοποιούνται για σκοπούς που συνδέονται αποκλειστικά και μόνο με τη διεκπεραίωση του αγώνα. Με την αίτηση συμμετοχής ο συμμετέχων συμφωνεί ότι τα δεδομένα του/της είναι αποθηκευμένα και θα χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς του αγώνα. Εάν δεν το επιθυμεί θα πρέπει να ενημερώσει την οργανωτική επιτροπή με μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της διοργάνωσης.

16. Έγκυρη θεωρείται η συμμετοχή, η οποία έχει τακτοποιηθεί οικονομικά.

17. Τα επίσημα (οριστικά) αποτελέσματα του αγώνα δημοσιοποιούνται αρκετές ημέρες μετά τον αγώνα, προκειμένου να γίνει η διασταύρωση των στοιχείων και ο απαραίτητος έλεγχος.

ΕΠΑΘΛΑ – ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

1. Πρωτότυπο έπαθλο ,μετάλλιο και δίπλωμα διάκρισης απονέμονται στους τρεις πρώτους νικητές/νικήτριες της Γενικής Κατάταξης Ανδρών και Γυναικών των δύο αγωνιστικών διαδρομών.

2. Βραβείο διάκρισης απονέμονται στον πρώτο δημότη και στην πρώτη δημότισσα του Δήμου Θηβαίων που θα τερματίσουν στις δύο αγωνιστικές διαδρομές.

3. Θα υπάρξει κλήρωση δώρων μεταξύ όσων δρομέων και πεζοπόρων τερματίσουν επιτυχώς και στις δύο διαδρομές.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Ηλεκτρονική Εγγραφή: Πατήστε στον σύνδεσμο για εγγραφή https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=4642cb3c82cd79ab85c546dafdd45d76&l =GR

Μετά από την εγγραφή θα πρέπει να αποσταλεί ο αριθμός απόδειξης κατάθεσης για το κόστος συμμετοχής (με το ονοματεπώνυμο του αγωνιζόμενου), με ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση moschopoditrail@gmail.com

ΟΝΟΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ : ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 5155099014492

IBAN: GR45 0172 1550 0051 5509 9014 492

SWIFT – BIC: PIRBGRAA

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΩΝ ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΘΗΒΑΣ

Το ποσό συμμέτοχης πρέπει να κατατεθεί στον παραπάνω λογαριασμό μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες. Εάν η κατάθεση γίνει από άλλη τράπεζα τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν τον εκάστοτε αθλητή.

ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΙΟΥ 2020 ΣΤΙΣ 17:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία σχετικά με την εγγραφή, τη συμμετοχή σας ή για θέματα που αφορούν τον εθελοντισμό ή γενικότερα τη διοργάνωση του αγώνα Μoschopodi Trail 2020, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: sxopthivas@gmail.com ή moschopoditrail@gmail.com ή στείλτε μας μήνυμα στο INBOX μέσα από τις σελίδες μας στο Facebook:Moschopodi Trail & Σχοπ.Θηβας ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συλλόγου μας www.sxopthivas.com Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα: 6977204329- 6979216785-6974498164-6938382007-6983147931