- ΒΟΙΩΤΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θρήνος στον Αλίαρτο για τα δύο αγγελούδια

 

Τα 2 ξαδελφάκια, ένα κοριτσάκι 4 ετών και ένα αγοράκι 3,5 ετών, έπαιζαν αμέριμνα στον καταυλισμό των Ρομά, που βρίσκεται στον Άγιο Αθανάσιο στην περιοχή κοντά στον Αλίαρτο.

H μοίρα ήθελε τα 2 παιδιά πάνω στο παιχνίδι χωρίς να το αντιληφθούν, να βρεθούν μέσα σε λιμνάζοντα νερά που υπάρχουν στον καταυλισμό. Σε ένα σημείο όμως εκει είχε δημιουργηθεί μια σούδα, που είχε μέσα νερό, με βάθος κοντά στο ένα μέτρο σχεδόν.

Οι γονείς έψαχναν τα παιδιά αρκετή ώρα ,όμως δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι είχαν πέσει μέσα στην  σούδα με τα λασπόνερα, αφού δεν είχε καταλάβει κάνεις ότι ήταν τόσο βαθειά.

Ένας από τους θείους  των παιδιών φέρεται να έκανε την τραγική ανακάλυψη αλλά ήδη ήταν πολύ αργά, αφού τα 2 ξαδελφακια ήταν αρκετή ώρα μέσα εκεί…

Τα δυο παιδάκια μεταφέρθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες  στο Κέντρο Υγείας  Αλιάρτου, χωρίς να έχουν τις αισθήσεις τους, όπου εκεί απλά διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ο θάνατός τους, αφού όπως όλα δείχνουν ,όπως σας αναφέραμε είχαν αρκετή ώρα μέσα στη σούδα, με το τραγικό αποτέλεσμα να πνίγουν.

Στη συνέχεια τα 2 αγγελούδια διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λιβαδειάς και θα ακολουθήσει  η νεκροψία νεκροτομή στην Αθήνα για να διαπιστωθεί και τυπικά από τι και από που προήλθε ο θάνατός τους.

Ο Εισαγγελέας Λιβαδειάς ήδη άσκησε δίωξη σε βάρος των γονιών για παραμέληση ανήλικου και διέταξε έρευνα κάτω απο ποιες συνθήκες χάθηκαν τα 2 αγγελούδια, ενώ έξω από το νοσοκομείο Λιβαδειάς σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

Ασθενοφόρο/ Φωτογραφία: INTIME NEWS- ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αφήστε μια απάντηση