- ΒΟΙΩΤΙΑ

To τελικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Βοιωτία

Ανακοινώθηκαν τα  τελικά ονόματα των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ  στο νομό Βοιωτίας. Λευτέρης Κτιστάκις αντί του Μ. Γιαννάκη

 

Η ριζική ανανέωση της Νέας Δημοκρατίας που είχε υποσχεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης γίνεται πράξη με τη σημερινή ανακοίνωση των 419 υποψηφίων βουλευτών της, οι οποίοι θα διεκδικήσουν μια θέση στη νέα Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου», τονίζουν από την Πειραιώς.

«Έξι στους δέκα υποψηφίους είναι νέα πρόσωπα που δεν έχουν ποτέ στο παρελθόν εμπλακεί στην κεντρική πολιτική σκηνή και θα είναι η πρώτη φορά που θα διεκδικήσουν την ψήφο των Ελλήνων σε εθνικές εκλογές. Στην πράξη, μάλιστα, η ανανέωση αυτή είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή. Και αυτό γιατί αν εξαιρεθούν οι 78 σημερινοί βουλευτές της ΝΔ που διεκδικούν την επανεκλογή τους, από τους 341 “υπολοίπους” υποψηφίους, οι 243 -δηλαδή το 72%- δεν είχε ποτέ στο παρελθόν διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών για το εθνικό Κοινοβούλιο. Έχει, δε, ιδιαίτερη σημασία ότι 43 υποψήφιοι προέρχονται από το Μητρώο Στελεχών. Δηλαδή την καινοτόμο πρωτοβουλία που υλοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά την εκλογή του στην προεδρία της ΝΔ, απευθύνοντας δημόσια πρόσκληση πολιτικής συμπόρευσης σε πρόσωπα που δεν είχαν ποτέ στο παρελθόν ασχοληθεί με την ενεργό πολιτική», προσθέτουν από τη ΝΔ.

Είχαμε τονίσει σε προηγούμενη ανάρτηση μας ότι ενδέχεται να υπάρξει έκπληξη στους άνδρες υποψήφιους.

 

Εκλογική περιφέρεια Βοιωτίας

Θεοδώρου-Μαγουλά Λουκία Δικηγόρος

Καράμπελας Ιωάννης Οικονομολόγος

Κτιστάκης Ελευθέριος Δικηγόρος

Τζουβελέκη Ευαγγελία Δικηγόρος

Κουτσούμπας Ανδρέας Δικηγόρος

Αφήστε μια απάντηση