- ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΘΗΒΑ

Βραβεύτηκαν από τον ΦΕΟΘ και το Δήμο Θηβαίων  αθλητές του Badminton

badma1

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015, το Περιφερειακό Προκριματικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α’ φάσης , αγωνιστικού έτους 2015-2016 για τις κατηγορίες U-15 και U-19 Βadminton, στο κλειστό γήπεδο Θήβας, που συνδιοργάνωσε ο Φίλαθλος Επιμορφωτικός Όμιλος Θήβας ( ΦΕΟΘ).

 

Παράλληλα,  βραβεύτηκαν από τον ΦΕΟΘ και το Δήμο Θηβαίων για την ιδιαιτέρως σημαντική νίκη τους, οι αθλητές του ΦΕΟΘ Μιχαήλ-Μάριος Μπουλίος και Δήμητρα – Καλομοίρα Κρουστάλη, που έλαβαν πρόσφατα, στους προκριματικούς αγώνες του Σιδηρόκαστρου, την πρόκριση για τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Badminton σε Πολωνία και Ρωσία.

badma2

Τη βράβευση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ο οποίος στον χαιρετισμό του συνεχάρη τους δύο αθλητές από τη Θήβα, που θα συμμετέχουν στην Εθνική Ομάδα Badminton  στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες, τον  ΦΕΟΘ, τους γονείς και τους προπονητές των παιδιών λέγοντας χαρακτηριστικά :

badma3

Πιστεύω ότι τα εξαίρετα αυτά παιδιά θα εκπροσωπήσουν επάξια τη χώρα μας στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες.  Η νίκη τους μας κάνει όλους υπερήφανους. Είναι  αισιόδοξο το γεγονός ότι, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός στην Ελλάδα,  εξακολουθούν να σημειώνονται επιτυχίες, αφού υπάρχουν ακόμα νέοι και νέες με όραμα και αγάπη για τον αθλητισμό, που δεν σταματούν παρά τις αντίξοες συνθήκες που βιώνουμε.  Ο Φίλαθλος Επιμορφωτικός Όμιλος Θήβας δίνει την ευκαιρία στους νέους της Θήβας, να γνωρίσουν την αξία του αθλητισμού, να γυμνάσουν το σώμα τους και να σχηματίσουν την προσωπικότητά τους με θετικά στοιχεία. Και είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται η κοινωνία μας.  Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς των αθλητών, που τους στηρίζουν και τους προέτρεψαν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και φυσικά στους προπονητές τους, κυρίους Αριστείδη Μπουλίο και Μπάμπη Ζαχόπουλο”.

badma4

Αφήστε μια απάντηση