- ΜΟΥΣΙΚΗ

Xmas 60s Star Party 9 Δεκεμβρίου Μύλος Θεσσαλονίκη

Xmas ‘60s Star Party

Ας ξαναγίνουμε παιδιά, για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σας προσκαλεί σε ένα Χριστουγεννιάτικο Party που θα αφήσει εποχή! Τη Δευτέρα Δεκεμβρίου, στις 21:00, σας περιμένουμε όλους στο Μύλο Θεσσαλονίκης για να κουνηθούμε στους πιο ξεσηκωτικούς ‘60s ρυθμούς!

Τον παλμό δίνει ο μοναδικός Tonis Sfinos, σε μια guest εμφάνιση που θα έχει στυλ, παγιέτες και πολύ χορό! Κοντά μας, με τα χορευτικά της παπούτσια, θα βρίσκεται για το συντονισμό της βραδιάς η μοναδική Ντορέττα Παπαδημητρίου!

Πάρτε την παρέα σας, βάλτε glitter και το παντελόνι να ‘ναι καμπάνα, φρεσκάρετε τις πιο trendy φιγούρες σας και ελάτε στο Xmas ‘60s Star Party για να διασκεδάσουμε με beats & grooves. Αυτά τα Χριστούγεννα, καλούμε τους Star του χορού να βάλουν φωτιά στο dancefloor και να μοιραστούν την λάμψη τους για τα παιδιά ευχής του Οργανισμού μας.

Γιατί τα 60’s θέλουν τον Sfino τους και το Make-A-Wish Ελλάδος την υποστήριξη σας.
Διασκεδάστε ανέμελοι σαν παιδιά σε μια βραδιά γεμάτη από διάθεση και κέφι!

Δώστε ρυθμό στη γιορτήΔώστε ζωή στην ευχή.

Τιμή πρόσκλησης :25€ (συμπεριλαμβάνεται δωρεάν το πρώτο ποτό)

Με τα έσοδα της εκδήλωσης θα εκπληρώσουμε ΜΑΖΙ ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 523 978 ή στο  2310 227 225

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να επαναφέρουν τα παιδιά στην παιδική τους ηλικία και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία. Τους χαρίζει και πάλι την παιδικότητα, που χάθηκε βίαια λόγω της σοβαρής ασθένειας. Σήμερα, με πάνω από 130 παιδιά να βρίσκονται σε αναμονή της εκπλήρωσης των ευχών τους και με το 60% αυτών να είναι ταξίδια και αναδιαμόρφωση δωματίων, ζητάμε την υποστήριξή σας για να πιστέψουν αυτά τα παιδιά ξανά στη ζωή.

λιγα λογια για το Make-A-Wish (ΚάνεΜιαΕυχή ΕλλάδοςΤο Make-A-Wish (ΚάνεΜιαΕυχή Ελλάδοςλειτουργεί από το 1996 στην Ελλάδα και είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Make-A-Wish. Από το 1996 έως σήμερα έχει εκπληρώσει περισσότερες από 2.300 ευχέςεκ των οποίων 245 το 2018. Δραστηριοποιείται στη χώρα μας με πλήρη οικονομική αυτονομία και τα έσοδά του προέρχονται καθαρά από δωρεές ιδιωτών (70%) και εταιρειών (30%), μέσω διαφόρων δράσεων και προγραμμάτωνΤα έσοδασύμφωνα με τους κανονισμούς του παγκόσμιου οργανισμούοφείλουν να μοιράζονται ως έξοδα σε ποσοστό 75% στο κύριο έργο του (εκπλήρωση ευχώνκαι μόνο το 25% σε άλλα έξοδαόπως οι μισθοί των εργαζομένωνοι κτιριακές εγκαταστάσεις και πολλά ακόμαΚάθε δωρητήςιδιώτης ή εταιρείαλαμβάνει νόμιμη απόδειξη ή τιμολόγιο για τη δωρεάκαι αναλυτική ενημέρωση για την ακριβή διάθεση του ποσού που διέθεσε (υιοθεσία συγκεκριμένης ευχήςανάλυση του κόστους). Όπως όλοι οι Μ.Κ.Οστην Ελλάδακαταβάλει κάθε χρόνο ΦΠΑ 24% για την πώληση των προϊόντων του και φόρο εισοδήματος με ελάχιστες ελαφρύνσειςΤέλοςκάθε χρόνο ο οργανισμός υπόκειται σε ελέγχους από ορκωτούς λογιστές οι οποίοι και διασφαλίζουν την τήρηση όλων των παραπάνω κανονισμών σε συνδυασμό με την ορθολογική χρήση των εσόδων